Wie zit er achter Vidisoft?

Benieuwd wie jouw software animatie gaat maken? Wij zijn al jaren expert op het gebied van uitleganimaties in verschillende branches. In ons werk hebben wij gemerkt dat we van veel toegevoegde waarde zijn voor softwarebedrijven. Met animaties kunnen wij namelijk zeer complexe informatie, zoals software, versimpeld uitleggen. Na dit inzicht zijn wij ons verder gaan specialiseren in software animaties. Wij gaan graag de uitdaging aan en krijgen energie van tevreden klanten.

 

+

Jaar ervaring in de branche

%

Terugkerende klanten

+

Video’s geproduceerd

Gemiddelde waardering

Maak kennis met ons gedreven team!

Wil jij een software animatie laten maken? Wij staan voor je klaar!

Tom Roeloffs

Tom Roeloffs

Mede-eigenaar & animator

Tim van Leeuwen

Tim van Leeuwen

Mede-eigenaar & illustrator

Anne Maurits

Anne Maurits

Communicatie adviseur

Triangle

Onze kernwaarden. Duidelijke visie

Kwalitatief

Kwalitatief

Wij garanderen kwaliteit. Dit durven wij te zeggen door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van animatievideo’s. We kiezen kwaliteit boven kwantiteit en vinden het belangrijk dat iets goed wordt gedaan in plaats van snel. We werken met onbeperkte revisierondes en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Doelgericht

Doelgericht

Gedurende het gehele proces focussen we op jouw doelstellingen. We zorgen ervoor dat jouw software animatie zo effectief mogelijk in kan worden gezet. Hierbij houden wij rekening met jouw doelgroep en de manier waarop jij de video wil gebruiken. Zo kun jij het meeste rendement uit jouw video’s halen.

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijk contact! Daarom zijn er gedurende het productieproces meerdere contactmomenten. Zo blijven we met zijn allen op één lijn en werken we zo efficiënt mogelijk. We menen het dan ook echt wanneer we zeggen dat je met al je vragen bij ons terecht kan.

Enthousiast

Enthousiast

Wij hebben oprecht veel plezier in wat we doen. Daarom kunnen we beloven de telefoon altijd op te nemen met een glimlach. Wij halen onze voldoening uit tevreden klanten en dat houdt ons enthousiast en scherp. We zijn een jong en fris team en dat zie je terug in ons werk. Ervaar het zelf en plan vrijblijvend een afspraak in.

Triangle

Deze klanten gingen jou voor

Klasmann
Aster
Sera
Flexiforms
Leadinfo
Wheelrs.

Kunnen wij voor je aan de slag?

Plan een afspraak met ons in of vraag de prijslijst aan.