Wij zijn dé specialist in het promoten van jouw software met video

Hoe overtuig je een klant om gebruik te gaan maken van jouw software? Software biedt vaak een totaaloplossing voor verschillende problemen. Maar hoe vertaal jij zo’n totaaloplossing naar een potentiële klant? Een software animatie is het perfecte middel.

Quote Left
Quote Right
 • Flexiforms

  ‘Het resultaat is voor ons 100%’

 • Sera

  ‘De communicatie verloopt soepel en vlot.’

 • Buckles

  ‘Ik kom zeker terug voor meer video’s.’

 • Marketingmanager Leadinfo

  ‘Leadinfo NL, DU en DK zijn happy met het resultaat’

Een effectieve software animatie

Jij weet dat jouw software een totaaloplossing is en wilt potentiële klanten daarvan overtuigen. Helaas kan het best lastig zijn om zulke ingewikkelde stof eenvoudig uit te leggen. Bovendien wil je naast informeren ook enthousiasmeren.

 

Met een animatie video leg je in korte tijd duidelijk en overzichtelijk uit wat jouw software te bieden heeft. Je kunt ingaan op alle functionaliteiten en voordelen terwijl je de aandacht van je potentiële klant behoudt.

Creëer inzicht en begrip
Perfect voor acquisitie
Binnen no-time terugverdiend

Een greep uit ons werk

Bekijk hieronder een aantal software animaties die wij recent hebben opgeleverd:

Leadinfo visuals case-03

Meer conversies via de website voor Leadinfo

In opdracht van Leadinfo hebben we een software-animatie gemaakt waarmee we potentiële gebruikers 'top of the funnel' uitleg geven over het product en ze enthousiasmeren om Leadinfo 14 dagen gratis uit te proberen.
video_1_thumb

Meer partners voor Buckles

Koppel verkoopkanalen, e-fulfilment en marketing automation aan Buckles en verlies nooit meer het overzicht over jouw orderverwerking.
MAIN Animatie Wheelrs (0-00-25-33)

Alles overzichtelijk voor Wheelrs

De software van Wheelrs zorgt voor beter managen, plannen en samenwerken, met tools afgestemd op je medewerkers en organisatie.

Ons productieproces

Van complexe informatie tot overzichtelijke software animatie. Dit kun je van ons verwachten tijdens het productieproces.

Kick-off

Concept en script

Stijl

Storyboard

Animatie

Finetunen en oplevering

 • Kick-off
  We beginnen het proces met een kennismakingsgesprek. Dit kan online, telefonisch of fysiek bij jullie of ons op kantoor. Tijdens dit gesprek we nemen al jouw wensen en ideeën door. Aan de hand van wat jij voor ogen hebt, geven wij advies. We bespreken het soort video, de lengte, het concept, de stijl, de voice-over en alle andere relevante zaken. Na dit gesprek weet jij wat je van ons kunt verwachten en weten wij hoe wij jou het best van dienst kunnen zijn.
 • Concept en script
  Na de kick-off gaan wij aan de slag met de basis voor de video. Wij werken de besproken ideeën uit, maken een aantal schetsen en schakelen onze tekstschrijver in voor een voice-over script. Samenwerking staat in ons productieproces centraal. Daarom zul je in deze fase de eerste beelden en teksten opgestuurd krijgen. Wij zijn benieuwd naar jouw mening en feedback en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.
 • Stijl
  Is het concept definitief en is het script geschreven? Dan gaan we nu verder met de stijl van de video. Wij leveren maatwerk en maken een unieke stijl die naadloos aansluit bij jouw eigen huisstijl. In deze fase werken we één scène volledig uit die wij ter beoordeling naar jou sturen. Zo kunnen we samen bepalen wat de uiteindelijke stijl wordt voor de rest van de illustraties in de video.
 • Storyboard
  Een digitaal storyboard helpt ons om een volledig beeld te krijgen van de video. Wat gebeurt er wanneer en hoe ziet die scène er precies uit? Dit overzichtelijke storyboard krijg jij toegestuurd. Zo kun je elke individuele scène beoordelen.
 • Animatie
  Als jij 100% tevreden bent met het storyboard, kunnen we beginnen met animeren. In deze fase van het productieproces komt de video eindelijk tot leven! Met bewegingen en soepele overgangen maken we een dynamisch geheel van jouw verhaal. Na het animeren sturen wij een versie naar jou op zonder achtergrondmuziek, sound effects en ondertiteling. Ben jij tevreden? Dan is het tijd voor de laatste stap.
 • Finetunen en oplevering
  Tenslotte voegen we de juiste achtergrondmuziek, sound effects en ondertiteling aan jouw video toe. Wanneer jouw video helemaal af is, sturen wij hem op in elke gewenste resolutie en elk bestandstype dat jij nodig hebt. Heb je aanvullende wensen voor de oplevering of heb je vragen over de inzet van je video? Wij staan klaar om je te helpen!
Persoonlijk & service gericht
Persoonlijk & service gericht

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij denken mee en zijn pas tevreden als jij ook 100% tevreden bent.

Focus op resultaat
Focus op resultaat

Jouw doelstellingen zijn het begin en -eindpunt van het productieproces. Met het oog op het gewenste resultaat, gaan wij aan de slag.

Altijd op maat
Altijd op maat

Al onze video’s zijn maatwerk. We creëren een stijl die volledig aansluit bij jouw wensen, de merkidentiteit en huisstijl.

Gegarandeerde kwaliteit
Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn expert op het gebied van ingewikkelde materie begrijpelijk maken. Dit doen wij al jaren met hoogwaardige video’s.

Laten we beginnen!

Neem contact met ons op of plan een gesprek met ons in via onze agenda.