Meer conversies via de website voor Leadinfo

In opdracht van Leadinfo hebben we een software-animatie gemaakt waarmee we potentiële gebruikers 'top of the funnel' uitleg geven over het product en ze enthousiasmeren om Leadinfo 14 dagen gratis uit te proberen.

‘Leadinfo NL, DU en DK zijn happy met het resultaat’

- Michiel Simons - Marketingmanager Leadinfo

Meer uitgelichte cases waar we trots op zijn

Systeem introductie Log & Solve

Systeem introductie Log & Solve

Uitleg geven Instructievideo
Het systeem Log&Solve van Klasmann-Deilmann optimaliseert en verbetert het teeltproces met data-gebaseerde teeltinzichten.
Meer klanten voor Monvy

Meer klanten voor Monvy

Uitleg geven Software animatie
De software van Monvy versterkt de liquiditeit door gebruik te maken van geavanceerde functies voor facturering, factoring, kapitaal en leasing.

FAQ

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Maximale revisierondes zijn bij ons geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent met het eindproduct. Dat betekent dat het finetunen pas stopt als alles naar wens is.

Onze sofware animaties hebben een gemiddelde doorlooptijd van 4 weken. Hierbij is het belangrijk dat wij op tijd tussentijdse feedback krijgen.

De doorlooptijd van instructievideo's verschilt per project. Wij gaan uit van 1 video per week. Wil je 10 instructievideo's laten maken? Dan zijn wij dus gemiddeld 10 weken bezig.

Heb je een erg krappe deadline? Laat het ons weten en we bespreken samen de mogelijkheden!

Ja, elke video is maatwerk. Wij doen niet aan hergebruiken of kopiëren van het internet. Voor elke video creëren wij een unieke stijl die aansluit bij jouw wensen. Hierbij kijken we niet alleen naar de huisstijl van jouw bedrijf, maar ook naar de merkidentiteit.

Dit hangt af van het doel van jouw video.

Een productvideo wordt meestal gebruikt om potentiële klanten te trekken en is gemiddeld 60 tot 90 seconden lang. Binnen die tijd kunnen en we een herkenbaar probleem schetsen, de oplossingen (jouw software) aanbieden en voordelen en USP's toelichten.

Instructievideo's mogen wat langer duren. De kijker is namelijk al geïnteresseerd in het onderwerp en heeft de intentie om de software op een dieper niveau te begrijpen. Wij adviseren een videolengte tussen de 60 en 120 seconden. Wil je een video van meer dan 120 seconden? Het zou kunnen dat je twee of meer dingen in één video probeert te vertellen. Wij raden aan om voor elk los onderwerp een video te maken. Zo hoeft jouw kijker geen onnodige informatie te verwerken.

Graag ontvangen wij van jou:

  • jullie logo in een .EPS of .AI-bestand;
  • en een huisstijlhandboek (indien aanwezig).

That's it! De rest regelen wij voor je.

Organisaties die wij helpen met video

Leadinfo
Wheelrs.
Klasmann
BE Digital
Aster
Flexiforms
Triangle

Laten we beginnen!

Neem contact met ons op of plan zelf een vrijblijvende afspraak in onze agenda.